25 juli 2012

Jobbat, badat, och grillat med flickor. Precis så har min dag sett ut. Nu är jag otroligt seg, så ska borsta tänderna, lägga mig i sängen & sova:)

24 juli 2012

Tänkte bara säga att... Imorgon får ja lön! Lycka. Idag har jag jobbat till halv 5, mycket folk & ganska mycket stress. Sen åkte jag hem, städa lite med mamma, tog en dusch och begav mig sedan till Frida. Fick bli en Pw på 4 km i rumpskorna! Känns bra. Vi pratade och pysslade, mysigt.:) nu är de sleeptime för imorgon öppnar jag igen. Gooooodnatt gott folk, och TAGGA helgen:D

Dåliga uppdateringar, CHECK

Väldigt dåliga uppdateringar. Har hänt mycket. Jobbat ihjäl mig, varit på Liseberg med Julia, hennes pojkvän & Tomas. Va jättekul, speciellt att träffa Julia!:) Sen har jag haft sleepover med Lina i min brors lägenhet, mys <3 Min väska blev samma kväll uppäten av en gräsklippare. Sen har vår ankis fått kycklingar, söta! Haft lite mysig tjejjkväll med mina fina pullor också, plocka grodor & baka pajj, sikka bönder! På fredag ska jag & Johanna på Loreen också, och lilla Daniel blir 18! sen på lördagen drar jag till Götet, och tjena va de händer grejer nu! Men ligger nerbäddad i sängen & ska sova nu, så får bli en bildbomb någon dag framöver och bättre uppdatering. Hoppas alla har det grymt bra!