Gogogo!!

Ibland önskar man att folk bara kunde vara ärliga och berätta hur de låg till, istället för att de ska ljuga än upp i ansiktet och så får man redan på det på något annat vis. Speciellt när man känner varandra så bra, MEN SAK JÄVLA SAMMA! Livet går vidare, och tur är ju de! Omgiven av massa fina personer! O ikväll ska vi ju fira in de nya året, så nu ska de "rakas" ben & fixas! Två timmar på mej! WOOPWOOP, speeed! Silikon

Detta ska bli riktigt spännande att testa sen. Hahaha så jävla stört! Men går fasen inte utan bh på en fest, och att bh-n syndes i ryggen va inte heller okej tyyyydligen! 
Problemet löst! + nagelpynt 


Gårdagens bravader

Hej hallå!
Igår spenderade jag som sagt dagen i Linköping med Emelie. Jag hade ovanlig svårt att hitta något, så kom hem med bh, tamponger, raknings kräm & typ strumpbyxor, tyyyyp. Emelie där emot hitta både skor, byxor osv. ;)

Sen när jag kom hem, åkte jag iväg på en gång igen. Till mogges lägenhet för att dammsuga av inför idag. Sen tog jag en sväng förbi min fina mormor och spendera lite kvalitetstid med henne. 

Kom hem runt 8, och då kom Ellen & Emelie. Emelie hade med en klänning till mig, YEY!!!! O resten av kvällen satt vi och måla naglarna på mitt rum. Ganska mysigt & väldigt tjejigt :))

BTW så blev jag av med min systemet-oskuld också, haha eller vad man nu ska kalla det. Kändes bara otroligt olagligt fastän jag nu är 20, men den trevliga personalen lugna ner mig lite ;) haha tönt Erika!