Godnatt plumpor

Tjäna tjääääna!
Klockan ringde vid halv 7 idag. Tidig morgon med andra ord. Så innan klockan va halv 11 hade jag tränat, duschat & solat. Hähä. :) sen åkte jag till Elin & spenderade timmar. Riktigt kul och härligt :D. Sen åkte jag till mormor med min bror, lagade mat, spela spel och hade det mysigt. Supertrött efter denna dag så kort inlägg. Godnatt på er!:*

Skadat finger :((

Memories

Hej du, du som nu ger dig in på ett, vad jag tror, kommer bli, ganska tråkigt inlägg. Bara för jag är så otroligt seg.
Jag började min dag med ett träningspass. Har troligen någon inflammation i min högra vad, så får lugna mig med springandet. Därför började jag med uppvärmning på Crosstrainern. Sedan körde jag ett brutalt benpass, och därpå mage. Sedan ringde min "chef?", och undra om jag kunde jobba. Inget snack om saken, ofc. Så nu har jag jobbat mellan 18.00-21.30. Några timmar iallafall. :) Men nu ligger jag här i min kära säng, och lyssnar på Bon Iver - Holocence. Får mig att tänka tillbaka på tiden med Nils. vackra minnen. :) Har sjuk träningsvärk i ryggen från gårdagens ryggpass med. Men det känns bra, eftersom ryggen ligger på prio 1 just nu. Ska väl försöka ge mig på att sova nu. Upp tidigt imorgon och träna, träffa Elin, och ha myskväll med mormor & Mogge. Berättar mer om det imorgon. Sov så gott på er. Puss.
 
 
Lite bilder på fina minnen från 2012. :)
 
 
 
 
3 tjejer som aldrig mer borde jobba tillsammans? haha ja verkligen! De vet vi nog alla tre.
 
 
 

Goodiebag

I goodiebagen fanns ;
#träningstrosor - 130kr
#träningsstrumpor - 100kr
#flaska - 60kr
#tvättmedel till träningskläder
#protein bar & prework bar - 50kr
#svettband - 80kr

Allt är ju så sjukt jävla DYRT egentligen?! Helt sjuka priser på vissa saker. Så blev verkligen glatt överraskad, visste inte att man skulle få det. Förjävla trevlig personal där med. Credit! Nu ska jag ut i snöovädret och mocka. Ha det så bra! :)