Raggsockarna är på!

Somnade i soffan vid 10 ungefär, så otroligt skönt. Det är bara så skönt att vara omgiven av dom man älskar allra mest. Nu ska jag fortsätta denna mysiga morgon. <3Hemma!

Min egna säng. 
Mina föräldrar, mitt hem, våra djur. 
Känns bara bäst. Godnatt<3


Bloggar jag läser

Nu sitter jag troligen (förhoppningsvis) på planet påväg hem, så detta är ett tidsinställt inlägg. Tänkte att jag passar på så kanske jag hinner bli trött. 
 
Fick för ett tag sen en fråga om vilka bloggar jag läser och om jag rekommenderar någon. Så här kommer bloggadress och anledning till varför jag läser de bloggar jag läser. Detta är alltså inte i någon speciell ordning utan bara som mobilen kände för att lägga upp de hela. 
 
1. Friidalagerqvist.blogg.se 
Detta är då en nära vän till mig som jag känt länge. Och då är det väl ganska självklart att jag läser hennes blogg. Kul att läsa när man känner personen tycker jag, och väldigt kul att följa hennes blogg och se vad som händer när man inte riktigt hänger med.
 
2. Myfirstyou.blogg.se
Detta är en ganska ny vän till mig, som jag på senare år lärt känna i kära Medevi. Fastna i hennes blogg mycket för hennes fina bilder, och sen har det blivit att det fortsatt! 
 
3. Min egna blogg kan vi ju skippa kanske... 
 
4.www.nattstad.se/viilmalarsson
Detta är en tjej som för (tror de va) 3 år sen börja hjälpa oss lite i stallet. Hon skulle först och främst pyssla om våran äldsta häst Tanja mer, för hon förtjänar mer uppmärksamhet och mys. Med detta börja hon även rida hos oss och hjälpa till med lite allt möjligt hos hästarna. Så när hon började blogga tyckte jag det var kul att läsa om hästarna och stallet osv.
 
5.Kissies.se 
Ah vafan läser ja detta för va?;)  Haha.. underhållning ibland när det behövs. Men blir bara mer och mer sällan jag läser. 
 
6.AnnicaEnglund.se
Började kolla på hennes blogg direkt efter hennes medverkan i BB, men jag fastna inte direkt förens någon månad sen. Tycker det är roligt med lite makeup & träningstips, och så är bloggen underhållande enligt mig.
 
7.blogg.veckorevyn.com/claraslife/
Detta är en sjukt underhållande människa måste jag säga. Började med att se hennes videos, och sen var jag bara fast i bloggen med. 
 
8.stoppapressarna.se/svenskabloggare
Nu tänker ni, varför Erika, varför? Jo men jag tycker det kan va kul med lite larvigt skvaller ibland, även om man inte tror på allt. Liiiite kul. 
 
9.Johannapettson.blogg.se
En vän jag kom väldigt nära på gymnasiet. Urgullig tjej, och såklart vill jag se vad som händer i hennes liv i fortsättningen också. :) 
 
Japp, detta är då dom bloggarna jag framförallt läser, när jag väl kollar ingenom. Har några mer som är lite mer personliga, som jag är osäker på om dom tycker det är okej att jag lägger upp såhär, så skippar dom. Hoppas du som frågade blev nöjd med svaret.:) och jag rekommenderar Annicas tror jag, det är nog något som kan passa många, om man nu gillar att läsa bloggar!:) 
 
OBS, eventuella felstavningar och särskrivningar kan förekomma.