Awesome

Måste ju bara få skriva hur jävla nöjd jag känner mig. Denna sommaren har jag verkligen haft hand om cafét helt jävla själv. Ett helt café. Allt. Helt stört. Ger mig en stor egoistisk klapp på axeln, är så väldigt nöjd med hur det är. Hur fint det blivit, alla pengar vi drar in, allt ansvar jag tar. Klart sommaren har gått i vågor, upp och ner, men det har verkligen varit en hööög våg uppåt när man kollar på hur kunderna tyckt att det varit osv. 

En kompis sa idag "M"; jag tror inte man förstår hur mycket arbete du lägger ner på dehär Erika.
Det värmde så mycket. Kändes väldigt uppskattande och skönt att höra. Det märks tydligt att alla inte "uppskattar" /"uppfattar" att det är lilla lilla jag som tar allt ansvar, utan många ger liksom Sam den uppskattningen. Det känns lite tråkigt, hur egoistiskt det än låter. MEN, i slutändan skiter jag i dedär med att ta åt sig äran osv, sålänge jag själv är nöjd med min prestation, och jag själv vet vilket arbete jag gör. And that i do! 
Over and out,
Godnatt <3!Frukost & paintball

Igår kväll efter en hektisk och mindre rolig dag på jobbet åkte jag och några andra till Örebro för att spela paintball, då Nils jobbar där. Va otroligt roligt, något jag verkligen vill göra om! 

Förutom detta så gick jag upp klockan 6 och åkte för att träna. Det blev marklyft, tog som mest 55 kg. Sen vågade jag inte lägga på mer när jag körde själv. Men varierade och körde från stepp bräda för att komma extra långt ner. Fy helvete vilken träningsvärk jag har idag från det. Körde kondition på bandet också. 

Efter en snabb dusch och stress så drog jag till Medevi där vi hade personalfrukost, supermysigt! Städa!

Började sortera kläder... Ofan va kläder... O va skitigt mitt golv va... O dammigt... Oh jo, det blev helstädning av rummet.. Dock så har ja inte orkat dammsuga o moppa än, men samlar krafter!