Uppskatta förihelvete Erika

Har tänkt på en sak. Är nog en ganska lätt person att "utnyttja" på saker. Är, eller har väl iallafall varit, för snäll. Nu har jag iof tuffat till mig, men mot mina vissa av mina vänner är jag väl fortfarande lite väl lam mot ibland kanske ;). Dehär gäller nog många andra också som känner igen sig. 

Men jag har fan lånat ut min bil & bensin utan att få ett skit fört flertal gånger, bjudit på sprit som jag skulle få pengar för, som jag inte får, skjutsat folk som kanske inte ens haft i tanken att säga tack eller ge en slant, köpt utemat till folk som ALDRIG tänker bjuda tillbaka, köpa presenter till folk som glömmer ens födelsedag, haha asså jag kan fortsätta, låååångt. Men, det är inte dehär som är grejen med inlägget. För att även om vänner utnyttjar mig som fean ibland, så älskar jag dom så in i bomben. När det väl kommer till kritan så försöker jag släppa det som irriterar mig, och jag inser hur glad jag är över att ha dom vänner jag har. Hur lyckligt lottad jag är som har så goa vänner. Man kan fan inte alltid se allt från ett bittert håll, man får kolla från andra sidan också och inse att man har något man verkligen borde uppskatta. 

Sooool!

Hej på er! 
Är ute och promenerar nu på min rast. Otroligt fint och skönt väder ute. Njuter!!

Är på ett nytt ställe idag i Motala, eller igår va första dagen. Trivs kanonbra och väldigt härlig personal. Ska bara komma in i alla rutiner och lära mig alla barnens namn.:)

Nu ska jag fortsätta min promenad längst vattnet och njuta av solen i ansiktet. Sen är det bara 3 h kvar innan jag också tar helg. Underbart. 

Tycker faktiskt att Motala är en väldigt fin stad, synd att alla ska gnälla och klaga så mycket... Jävla gnäll människor ;)
Håll i hårt

Ja ni, nu jävlar äre strängt matschema. 4a dagar har gått på mitt strikta schema, och ja, det är jobbigt, men fan så värt det. Igår hade jag möjlighet till kanelbullar, men dom fick hönsen. Idag fick jag möjlighet till nybakad äpple eller blåbärspaj, och tro mig, det lukta något stört gott, men fan, nej är nej! 

Det blir ju lättare med tiden. :) kör lördagar som snaskdag. 

Idag åkte jag och träna innan jobbet, runt 7, sen har jag jobbat fram till halv 5. Nu taggar vi om inför imorgon. Puss sålänge!