@ the tåg

Hejsan hoppsan! 
Sitter på tåget påväg till Hallsberg, från Motala nu. Måste säga att jag konstigt nog tycker det är härligt att åka kollektivt såhär. Så mycket som man klagat efter allt pendlande så är det ju faktiskt rätt skönt. Musik i öronen, inte fokusera på att själv köra, utan bara låta tankarna flöda. 

I Hallsberg har jag ungefär 15 minuter på mig att klura ut vart mitt nästa tåg går ifrån, vilket inte ska vara några problem tror jag. Sen blir det en promenad från Centralstationen i Göteborg till Gothia towers, ca 3 km, och sen är jag äntligen framme!:)


Måndags ös

Hallå grabbar och tjejer! 

Idag jobbade jag mellan 7-16.30... Känns väldigt viktigt att ni ska veta detta? Naaat... Men sen åkte jag till gymmet, och körde cardio intervaller 30 minuter och efter det rygg & axlar. Va gött. Smidigt pass!:) 

Nu ligger jag i sängen och är sjuuuukt trött. Men kan inte riktigt sova för mormor hade fått åka in till akuten igen, och något känns fan inte helt rätt. Så ligger här med telefonen brevid och väntar på att någon ska ringa och informera!! 

Ha en bra kväll & godnatt på er:*


Stay strong

Hej igen! 
Hoppas ni har haft en toppenhelg & njutit av det lediga. Jag har haft det lite upp och lite ner, men igår var absolut en toppenkväll. Mys framför mello och sen en bra fortsatt kväll! :)

Idag var jag och hälsade på mormor, som hade varit på akuten inatt. Så vi myste och åt lite mat. Min lilla fismormor<3! Stay strong! 
Sen har jag varit ute på en promenad/joggingtur även fast jag skulle ha en behövlig vilodag.. Men de berodde mest på att ja fuskat och inte ätit på mina vanliga rutiner fredag lördag & söndag. Men idag har det varit helt ok iaf... Skärpning från min sida!!