Helt slut i kroppen

Hej på er! 
Fy skjutton vad trött jag är. Tränade ben & rumpa idag, bröst igår, rygg dagen innan de.. Är så trötttttttt!!! 
Så ska bli så dundersjönt och hoppa ner i sängen. 

Imorgon ringer klockan halv 5, så jag ska nog sova snart. :) slutar tidigt imorgon också, så jag kör nog på en vilodag från gymmet och tar mig en promenad!:) 


Mål

Har satt upp ett mål att klara 90 kg marklyft till juli. Nu är det bara att köra och öva öva öva teknik, samt få i mig ordentligt med rätt mat. 
Hey oh go go 


Min helg

Hej på er, trogna läsare. Och otrogna may i say.

Just nu gör jag ingenting spännande direkt. Jag sitter i en fotölj och glor film med min mamma. Men med tända ljus och grejer, så det är väldigt mysigt. :) 

I fredags efter jobbet mådde jag inte speciellt bra, men tillslut så följde jag med några kompisar ut på krogen iallafall, nykter. Hade riktigt kul faktiskt och träffa en hel del man kände igen. 

På lördag var jag i Linköping med Frida, Patrik & Pontus. Vi åkte vid 10 och jag var hemma strax över 4, det var ett par intensiva timmar och vi hann med väldigt mycket tycker jag. :) nöjd! (Resten av kvällen sov jag typ, va så trött från att ha sovit för lite natten innan.) 

Idag har jag varit och tränat på förmiddagen. Träffade Jonas där, och han fick bli mitt offer för mitt extrema babbel. Har känt mig extremt ihoptryckt typ, tungt över bröstet och mycket i huvudet. Så var skönt att tömma lite av skiten på någon som känner mig väldigt bra. Efter det lättade en sten från bröstet och det kändes som jag kunde andas ordentligt igen. :) sen åkte jag och mamma till mormor och spenderade flera timmar där. 

Mot kvällen mådde jag lite kasst igen så jag har tagit ännu en lugn kväll med god mat. SKÖNT!:*