Mår bättre

Haha min natt alltså..helt störd. Febern steg över 39, kroppen gjorde så jävla ont, tårarna bara rann och allt va bara kaos. Under några timmar klara jag inte ens av att stå. Riiiiktigt länge sen jag mått såhär dåligt. Idag är bättre. Febern är lägre. Sov 24 h, och spenderar alla timmarna i soffan idag. Hade heller inte ätit på 30 h, men nu har jag fått i mig 10 piggelin, choklad och 2 smörgåsar. 

Nu hoppas vi på en smärtfriare natt :*!

Haha såg fan förjävlig ut inatt, svullna läppar och ja vet inte vad. Tack till pontus och Börje som kom med glass, och till Adam. 

ont

Såhär dåligt har ja inte mått på länge.  
Febern är hög, kroppen pulserar och gör ont,  huvudet sprängs snart och jag fryser. 
Läxa : lyssna på kroppen.. jobba sjuk är fan inte okej. 
Däcka direkt när jag kom hem från jobbet, så sovit 2 timmar, men det är bara att fortsätta känner jag. Vatten vatten vatten, sova sova sova.  

Slutet av semestern

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra. :)
Det enda jag har att klaga på är min hosta som hållt sig i 3 veckor nu, var på vårdcentralen, men ingenting är fel på mig, så fick bara lite starkare medicin så får vi se om det fungerar.
 
Jag har haft semester i 2 veckor nu, och därmed kommit en bra bit på huset. Samt spenderat tid med familj och vänner. Har varit helt fantastiskt skönt. Imorgon ska jag spendera dagen på Liseberg också, men fina vänner och syster m familj. Ska bli sååå mysigt. Så inatt rullar bilen till Landvetter när Pontus har slutat. Sen kommer bil nr 2 imorgon bitti. :)
 
Nu ska jag städa ur bilen lite innan jag hämtar kusinbarn Jennifer i Medevi. :) Vi ska dra in till stan och köpa lite färdkost, och sen bara ta det lugnt innan resan mot Göteborg sätter igång någonstans mellan 1 och 3.
 
Hoppas ni har en bra helg, puss!
 
Love this guys <3!