vegansk mat

Hej på er!  
På senaste tiden har jag börjat testa på lite vegansk mat. Än sålänge har jag bara ätit vegansk köttfärs som jag gjorde tacos på. Blev jättegott. Den enda skillnaden är att det inte blir lika torrt som vanligt kött - vilket jag finner positivt. Men jag har också köpt snitzel och biffar som jag ska testa på framöver. Så lovar jag att komma med en recension. Allt jag har köpt hittills är från anamma. 

Anledningen till att jag har börjat köpa detta är inte för att jag vill bli helt vegan, eller vegetarian. Men vi människor äter så förbannat jävla mycket kött nu, så det är helt stört extremt. Tyvärr är det ju så att ett bra kött,  från ett djur som inte har fått massa preparat, och levt under vettiga levnadsförhållanden, är ganska dyrt. Och dom flesta väljer då att köpa kött från andra länder, istället för att lägga på några kronor och stödja den svenska produktionen. Jag tror inte många fattar hur mycket skit det är i utländskt kött, och vilka jävla kassa levnadsförhållanden djuren har. Eller så är det bara så att folk blundar för det.. sorgligt som fan! Vill man då inte lägga dom där extra kronorna på svenskt kött - helst ekologiskt, så finns det sååå många andra alternativ. Ett av dom är vegansk mat, som man då kan varva av med, istället för att gynna utländska produktioner. Men detta är ju bara ett av tusen alternativ. 

Har ni några förslag på veganska/vegetarianska rätter, så skriv gärna en kommentar. :) 

Finaste Frida

Tog lite gravidbilder på fina Frida häromdagen. <3 här är några av dom! :)

Gårdagen & dagens träning

Gårdagens träning bestod av lite lätt cardio.  Intervaller runt här i dansby, va verkligen perfekt väder. Så skönt att faktiskt kunna njuta av vädret lite efter alla timmar inomhus på jobbet.:) 

Idag där emot åkte jag till gymmet innan jobbet, och körde ett bröst & magpass. Gick kanon och man är så himla pigg genom resten av dagen.  :) nu ligger jag och ska sova, men det är fasen omöjligt...ligger och funderar på hur det går för er! <3 fina fina ni!
Ska försöka sova så jag orkar upp imorgon och hinner träna innan jobbet.. Godnatt på er :)!