The limits

Vet ni vad?
Idag nådde jag 100 gränsen på böjen i smithmaskinen. I den smithmaskinen på mitt gym är det sådan fjädring så man får lite hjälp när man väl trycker ifrån. Men ändå. Mina smala spiror klarade att få upp 100 kg, 4 rep, 3 set. Just nu är mina ben mörare än någonsin, men fan va nöjd jag är över min prestation. Äntligen känns det som de går uppåt. Jag tänker tillbaka på när jag och Ellen körde mycket böj tillsammans. Då va vi så jävla grymma och köttade på som satan också. Hon nådde 100 kg och jag nådde 90 kg. Så jävla bra presterat av oss båda. Men nu, äntligen, har jag också nått upp dit. Så otrolig nöjd att jag orkade. Ska bli spännande och se hur morgonpromenaden går.. Jimmy får väl bära mig i värsta fall 😅.

Imorgon har jag varit "fri" från onödigt socker i 4 veckor, samt gått på kostschemat i 4 veckor. Så ska bli kul och jämföra lite, se resultat. Sen på söndag är det 4a veckor sen jag drack någon alkohol. Häftigt vad fort tiden har gått. Så efter söndag blir de att lägga upp nya mål.

Hoppas ni har haft en kanonbra onsdag och kunnat avnjuta lite av de vackra vädret vi haft 😍.
Godnatt! ❤

Dags att starta dagen

Godmorgon!
En morgonpw är avklarad och jag sitter just nu redo att få i mig lite frukost. Ska bara pilla i mig lite nödvändiga kosttillskott och duscha av mig lite svett innan.

Idag har jag en föreläsning vid 10, men åker dit redan nu vid 7 så jag kan sitta och plugga lite innan. Så nu är det dags att sätta igång så jag hinner med bussen till universitetet😊!

 

New jeans

Två nya par byxor är investerade. De som är på bilden och ett par likadana fast svarta. Märket är Alex och jeansen är från Gina. Helt klart fastnat för denna modell då det är skön stretch i midjan😍.