en dag i taget

Hej hej ! 
Har under en period haft mer än vanligt att göra, och inte prioriterat bloggen alls. Varken haft lust eller ork. Men nu ligger jag här på min rast på jobbet, kan inte sova så känner att jag lika gärna kan uppdatera😊.

Har under den senaste perioden känt mig så jävla däven. Ibland känns det ju som allt i livet klaffar och bara rullar på. Men nu under en period har det verkligen inte varit så, utan mer känts som att det inte alls går ihop. Tycker bara det är så fruktansvärt frustrerande och jobbigt. Men det känns också som att den senaste perioden som varit, har varit en tuff period för många runt omkring mig med. Så då känns det lättare att bara le och försöka få dagen att funka. 

Träningen har iallafall gått framåt. Det rullar på och jag märker av mer resultat. Det får en att kämpa på lite till liksom. 😊 Dessutom gör det vardagen lättare och jag tänker absolut inte lika mycket, vilket är skönt.  

Nu måste jag tillbaka till barnen. Slutar jobbet vid 16, då ska jag förbi Ellen tänkte jag och sedan vidare för att rida hästen. 😊 
Puss och kram på er!