Tvättstuga

Här sitter jag med mensvärk och väntar på att torktumlaren ska göra den sista tvätten torr. Lutar mot en powernap efter det, innan jag måste cykla till första jobbet halv 1. Då är det förskola som gäller, efter det åker jag vidare till uteserveringen och jobbar där hela kvällen. 😊
Nästa vecka har jag lovat mig själv att inte jobba lika mycket som denna vecka. 3 jobb och en ny kurs är ganska intensivt. Men jag kämpar igenom denna vecka och tar en dag i taget. Det blir bättre får man tänka 👍💕. 

En stark start på veckan

Både måndag och tisdag har det blivit en 30-40 min morgonpromenad halv 6. Så otroligt skönt att komma upp tidigt när det är så fantastiskt väder! Idag skippa jag dock promenaden då halsen inte känns okej. Kanske låter löjligt för en så liten grej, men efter 20 läkarbesök ang en jävla hals så är man ganska försiktig 😉. 

Måndagsträningen blev ben. I böjen höll jag mig till lätta vikter och körde 30 kg×12, 2 set. 40 kg×12, 3 set. 50kg×10, 2 set. 60 kg×8, 3 set. Sedan körde jag raka mark på 60kg×8, 5 set .
Böj upphöjt på trälådor med kettelbell mellan 20kg×12, 3 set. Avslutade med benspark fastspänd i kabeln på 27 kg×10, 2 set på varje ben. 
Det blev ett ganska kort pass mot vad jag brukar köra. Men lägger större fokus på fettförbränning och cardio just nu, än styrkan. 

Tisdagens träning blev axlar. 30 min pass med variation på totalt 6 övningar. Avslutade med superset. Använde mig bara av hantlar, kettelbell och stång. 

Under dessa dagar har jag cyklat också då jag inte har tillgång till min bil denna vecka. Så 2 mils cykling per dag har jag också fått in. Känns som en bra start på veckan innan allt jobb ramlar in. myskväll

God mat, bra sällskap och en lagom läskig skräckfilm. Det blir en bra kväll detta ❤.