Powernaps

Hej på er! 

Hoppas det är bra med er. Med mig är de helt okej.😊

Jag har varit i skolan idag, men när ja kom hem där ifrån blev det inte mycket gjort utan jag käkade en matlåda och tog en powernap på en timma.. ganska trött och sliten tjej här borta. 

Min påskhelg spenderade jag i Göteborg hos min syster. Som jag älskar henne och Leo, mina ögonstenar. De suger att de bor så långt bort som de gör. Men det kunde självklart varit värre, nu är det iallafall bilavstånd 😊. Vi firade inget speciellt men myste och greja genom helgen, tog vara på varandra helg enkelt. 

Påtal om något helt annat så tog jag bort min snapchat för ca 2 månader sen nu, och min stress har minskat massivt. Dock har jag känt mig ganska bortglömd, folk hör inte riktigt av sig på ett sms eller ett telefonsamtal, så den delen har varit ganska jobbig. Men de känns som att de var ett bra val av mig. Man sitter redan alldeless för mycket inne i skärmarna värld, en app mindre skadar ingen. Snarare tvärtom.😊 

Men nu är väl tanken att jag ska byta om till träningskläder och promenera in mot biblioteket och ev gymmet om jag ens orkar. Känner ett stort behov av vila och då är det viktigt att lyssna på kroppen. De senaste två veckorna har ja endast tränat 4 pass och de har varit tillräckligt just nu för att jag ska orka med😊.

Men nu är det dags att vakna till ordentligt och fortsätta dagen. Ta hand om varandra, ta vara på de goda i livet och lyssna på er kropp och knopp!❤
Pussar och kramar