En helg i Dansby

Hej! Hoppas allt är bra med er. 

Helgen har gått mot sitt slut och fort har det gått, men mycket har hunnits med. 
Mina föräldrar har varit iväg, därför har jag och S varit husvakt i Dansby där mina föräldrar bor. Det blir en helt annan vardag där ute, som jag mår så fruktansvärt bra av. Att gå upp vid 6 för att släppa ut hästarna, mocka stallet och ge hönsen mat innan frukosten. Det kanske låter som en pina för många, men jag uppskattar den vardagen fruktansvärt mycket. Att hålla igång hela dagarna, fixa och greja utomhus, så att man sen är helt slutkörd när man ska sova. Underbart.😊 Är så mycket mer inomhus nu när jag bor i lägenhet, men det är ju inte för evigt 😄. 

Helgen har iallafall varit väldigt bra och det har varit ett ganska högt tempo rakt igenom. Dock avsluta vi ganska lugnt tillsammans med några vänner framför tvn igår, och det behövde vi verkligen.
Hoppas ni haft en bra helg, pussar och kramar.

Sleek highlighter

För ett tag sedan så köpte jag en ny highlighterpalett från Sleek. Hört mycket positivt om den så det var dags att testa. Oh den var så j*vla bra och prisvärd 😍! 


Vårväder

Godmorgon sköna bönor, det är äntligen fredag! Inte nog med det så är vädret helt fantastiskt😍. Blev väckt med frukost på sängen av S vid 8, hur mysigt som helst ❤. Havregrynsgröt, kvarg och ett ägg, mumma! 


Sedan begav vi oss mot våra gym, han till mfc och ja till 24/7. Ett kortare med helt okej pass och nu är jag påväg hem i det fantastiska vädret. När S kommer hem åker vi till Dansby och är husvakt åt mamma och pappa hela helgen. 

Ha en härlig helg ❤! 
Pussar och kramar