Vardagens pusselbitar

Hej på er, hoppas allt är bra!


Jag sitter just nu och lyssnar på Therese Lindgren och Zätas podd och har precis kommit hem ifrån skolan. Det är så skönt att lyssna på något o bakgrunden samtidigt som jag gör någonting annat, som att plugga. Det gör pluggandet lite roligare 😏 skulle dock vilja ha lite mer tips på underhållande poddar. Jag har framförallt lyssnat på p3 dokumentär, ja tycker de är så bra och spännande.

Jag har mattetenta på måndag, så därför sitter jag här och pluggar pluggar och pluggar. Tentan ligger mellan 14-19, så jag lär ju vara lagom mör efter.  

Utöver att mycket tid går åt till plugget så hinner jag också med min träning. 4-7 pass i veckan, varierar beroende på min ork. Nu är tanken att jag också ska komma igång med ridningen, med 1 gång i veckan som start. Det är en process att få ihop alla pusselbitar som jag klarade av förut, med den nya verisionen av mig själv. Jag lär mig fortfarande att hantera stressen och hur jag fungerar nu, och jag vill verkligen klara av att fixa lite mycket som förut😍. (Självklart har jag hjälp med hästen så han har ridits medan jag varit "sjuk") oh nu känner jag att det är dags för mig att ta mig an den biten också, och lyckas planera in det utan att ångesten tar över. Så till en början blir det varje onsdag, och S är så fin som ställer upp och följer med mig till stallet och rider den andra hästen, vilken stjärna ❤. Så nu ska jag kämpa på för att få det att fungera.😊 

Det är dags att lägga ifrån telefonen och fortsätta matteräkningen nu, men ta hand om er fina ni! Pussar och kramar ❤