Morgonpromenix

Hejsan hoppsan, hoppas det är bra med er! ❤ 


Äntligen, finnnaaaaalllyyyy, kom ja upp efter 3dje larmet och snooza inte i en timme, vilket innebär att ja hann med en morgonpromenad. Jag tycker verkligen det är så jäkla skönt. En podd i lurarna och en promenad för att vakna till och starta dagen på bästa sätt. 😃 så löjligt nöjd 😊. 

Nu är jag tillbaka hemma och har 45 min på mig innan jobbet att käka frukost, morgonbajsa och fixa mig. Efter jobbet ikväll bär de som vanligt av till Dansby för ridning med S 😍👌!

Puss på er!❤

Gårdagens avslut

Hej på er, hoppas det är bra med er.😊

Med mig är det bra. Jag tog en lugn morgon hemma och fixade småsaker. Vid 10 drog jag mig till gymmet för ett benpass. Blev ett kortare pass för ja ville hinna ut och ta en promenad i de varma vädret. Sagt och gjort! Lite bakintervaller och en sväng runt varamon, där folk låg i solstolen eller badade i det kalla vattnet.😅 

Nu har jag tagit en snabbdusch och inväntar mamma. Vi ska åka och pyssla om mormor❤.

Gårkvällen spenderades i varamon med Frida, Pontus & Patrik. En lugn skön kväll tillsammans. När solen gått ner gick vi hem till Frida och Patrik där vi bara chillade innan jag promenerade hem. Skönt att bara sitta och vara i bra sällskap efter en jobbig dag. Får tankarna att gå åt lite andra håll och klumpen i magen försvinner för en stund.😊 

Hoppas eran helg har varit toppen ❤.
Ikväll kommer S hem igen, och som ja längtar 💕. Mysig kväll i Varamon ❤
Mina fina gudbarn, Grattis Ida 2 år ❤.

Grön kombo

Sitter här i soffan med avokadoknäcke och en bärs. Den här dagen har varit kaos för mitt huvud. När någon i familjen inte mår bra växer klumpen i magen. Bara hålla tummarna hårt som fan att det går bra, min fina mormor.❤ Vet inte vad jag skulle göra om något hände henne. Skulle vilja hälsa på henne så mycket mer än jag hinner just nu. Gahd vilken ångest detta kan ge.


Så ikväll unnar jag mig. Ska förbi maxi och köpa lite godis med. Mumma! 
Ta hand om era nära och kära, ta ingen för givet ❤.