Familjen

Dagar som dessa när man är omgiven av familj och nära, prioriterar jag verkligen högst i mitt liv. Min mormor, mamma, pappa, sebastian, syster och bror. Samt mina syskonbarn förstås och andra nära i släkten. De är så fruktansvärt viktiga för mig. Den skaran är det jag värderar högst och dom står mig så nära hjärtat. ❤


Så idag var jag och S hos mormor och hälsa på. Det är så kul att pigga upp henne. Att få henne lite piggare och gladare. Min fina mormor❤. Sen åkte vi vidare mot Dansby där vi har lagat tacos och käkat med underbara mamma och pappa❤. Nu till helgen åker vi även hem till S föräldrar och myser, helt fantastiska människor dom också. Jag är så otroligt tacksam för alla mina nära och kära. Ni är guld och jag hoppas ni vet om de!🌟

Morgonstund

Klockan är strax innan 7.00 och frukosten är i magen. Nu sitter vi och glor på Person of intrest. Riktigt bra serie om man vill ha något nytt att glo på 🤓. Vid 8 bär det av mot jobbet i några timmar. Sen antar jag att det blir ett kortare träningspass för att därefter fortsätta plugga inför tentan. Hoppas du får en toppenbra dag och tar hand om dig själv och dina närmaste. Puss och kram ❤! 

Studier & glögg

Nerbäddad i sängen ligger jag med anteckningar i både block och på datorn, en lista att ta mig igenom, samt en kopp glögg. S är helt besatt av glögg, så nu på kvällskvisten levereras de glögg på sängen, så fin han är❤.  


I övrigt har jag tenta på denna kurs på fredag.. mellan 14-18..😅 Det kan jag tala om, är relativt aströgt. Men känns inte som en katastrofsvår tenta, så detta ska gå bra 😉. Utöver det har dagen flutit på. Hela morgonen & förmiddagen spenderades i skolan med studier. Vidare hann jag med ett bröst & armpass på gymmet följt av fix här hemma innan jag bäddade ner mig för mer plugg. Det gäller att ligga i nu när jag vill hinna med jobb också. Men just nu känns de bra. Har fått in bra rutiner igen. Äter regelbundet och mår helt klart mycket bättre än förra veckan😃.
Kram på er ❤