life-update.. vad gör jag egentligen?

Nemen, jamen, TJENA!
Uppdateringen här har ju bara gått utför.. men som sagt, får jag tid så slänger jag in ett inlägg.
Tänkte göra mig en liten life-update bara så ni vet vad jag pysslar med som tar upp så mycket tid att jag inte uppdaterar, men likaså kommer det bli kul att kolla tillbaka på, för just nu händer det verkligen mycket i mitt liv.
 
Jag studerar som sagt på helfart 100% till lärare i åldrarna F (förskola) till årskurs 3. För att göra detta får jag ett studiebidrag som ligger strax under 3000 kr varje månad, förutom de månader jag inte studerar såklart. Men eftersom jag bor i ett eget hus med kallhyra på 2000 behöver jag självklart en större inkomst än så.
Jag har valt att inte ta något studielån. Även om det är det bästa lånet man kan ta just nu - så är lån aldrig bra att ta. Självklart är det nödvändigt i många situationer, men jag kände att jag ville försöka lösa detta annourlunda. Så varje månad utöver mina studier jobbar jag. Jag jobbar varannan helg på ett café, och vardagar i mån om tid jobbar jag på förskolor. Jag snittar ungefär på 40-50 % jobb varje månad också alltså.
 
På detta tar även träningen upp en stor del av mitt liv. Det senaste året har jag varit sjuk väldigt mycket, men nu har jag genomgått en antibiotikabehanling och är på rätt spår. Så nu när jag är frisk ligger det 5-6 träningspass i veckan, varav varje träningstillfälle tar upp iallafall 1,5-2 timmar av min tid - framförallt på styrketräning.
 
Mitt sista "måste" i min vardag är min häst som jag just nu bara rider 2 dagar i veckan. Jag skulle vilja få till 3-4 dagar, men det är tyvärr väldigt svårt för mig att hinna med som det är just nu.
 
Utöver detta försöker jag hinna med att umgås med alla mina fina vänner, spendera tid med min underbara familj och samtidigt utmana mig själv för nya utmaningar. Mitt liv är verkligen hektiskt just nu, men det är så jag vill ha det också. En lugn stund någon gång skulle absolut vara skönt, men får jag bara välja det ena eller det andra, så föredrar jag det såhär.
 
Hoppas allt är bra med er, och att ni låter era liv rulla på precis så som ni själva vill.
Godnatt och puss alla fina människor där ute <3 !