Livskvalite

Här sitter jag i borenshult slussar, ensam, och bara är. Vädret är helt fantastiskt idag, även fast klockan är 19 så är det varmt och solen lyser fortfarande. Att bara sitta och lyssna på fåglarna, vattnet och alla människor runt omkring är så avslappnande. Några barn badar, en pappa lär sin son att fiska, och här sitter jag och bara glor. 


Jag har dock med mig plugg hit. Har läst böcker och hittat referenser, så lite produktiv är jag. Men det är också så himla nyttigt för välmåendet att bara sitta här och vara. 

Se till att ta hand om er själva och gör sånt ni mår bra av. Njut av livet, strunta i andra och lyssna på er egna vilja. En dag har tiden bara runnit förbi, då kan man inte gå tillbaka och ändra. Man behöver inte göra tusen saker och försöka hinna med så mycket som möjligt innan man bli gammal. Där emot bör man ha mått bra, och gjort sånt man själv velat. Även om det ibland innebär att sitta inne i soffan medan de är 25 grader och sol utanför. Strunta i normer, förväntningar och måsten. Lev livet nu, ta vara på nära och kära, älska dig själv och var nöjd. ❤