18 mars 2018

Hej på er, hoppas det är bra med er 😍!
Just nu sitter jag i köket och kollar på när S lagar mat, väldigt rogivande faktiskt. Jag är precis klar med mina matlådor för veckan: vegetarisk lasagne & lax med rotfrukter, mumma! Vi brukar oftast storhandla en gång i veckan - varje söndag morgon, för att därefter göra matlådor för veckan. Det är så himla skönt att innan klockan ens slagit 12, ha hunnit lagat matlådor och fixat käk för alla veckans dagar. Underlättar så otroligt och minskar min stress mycket.😊

Igår var det lördag och jag hade en riktigt bra dag. Började med ett eget pass på Actic. Solen var framme, så promenaden fram och tillbaka till stan var helt underbar. När jag kommit hem & duschat var jag helt slut, så efter en timmes powernap åkte jag vid lunch bort till min bror och hans familj. Där hängde jag tillsammans med mamma och pappa några timmar och bara hade det mysigt 😍. Familjetiden är verkligen den bästa tiden. 
Framåt fem åkte jag hem och hängde med S och Anton, som kommit hem från en fiskemässa i huvudstaden. Därpå framåt halv 7 åkte vi in till stan och käkade på ströget. Burgare och pommes 👌. Någon timme senare mötte vi upp Johanna på maxi för att köpa lite gottit  (har nämligen ganska mycket sötsug nu innan mensen...😎). Vi avslutade kvällen hemma i soffan med kortspel och serie. Riktigt mysig dag och kväll 😃❤.

Hoppas ni haft en bra helg. Pussar och kramar. 

Vegetarisk & glutenfri lasagne😍