Hektiska dagar

Hej på er! En vecka har nästan gått sen jag skrev sist. Förra helgen spenderade jag och S i Göteborg hos min syster och hennes familj. På vägen dit rädda vi dessutom ett rådjur, de ni 😉... Helgen var kanon och så mysigt att pussa på mina fina små skatter. 

Efter helgen har veckan rullat på. Jag har hjälpt mamma och pappa med stallet, vilket jag älskar. Så skönt att vara ute på landet och hänga. Mocka bajs och sånt mysigt! Sen har jag pluggat, tränat och promenerat med S i det fantastiska vårvädret😍 Så inget speciellt som hänt direkt. Förutom igår, onsdag alltså...

Skulle in till skolan och examinera de sista momenten i kursen. Men när jag står i rondellen vid Valla, precis innan universitetet, så kör bilen bakom, rakt in i röven på mig. Jag kunde dock inte blivit påkörd av en bättre person, han var så sjukt trevlig och lugna ner mig, samt tar sitt ansvar med kostnader osv för allt som hänt. Inga problem alls. 

Blev påkörd ca 7.50, strax efter 8 satt jag sen i salen på universitet för första examinationen. Tårarna längst kunderna, skakande händer, men jag tog mig igenom det och blev godkänd. Även momentet därefter gick asbra och det blev ett stabilt VG för mig och Josefine på examensarbetet. Så nöjda efter allt slit!!! 😍 Jag är dessutom stolt över mig själv att jag tog mig igenom dagen så bra som jag gjorde trots omständigheterna.

Därefter åkte jag till akuten med mamma för att kolla upp nacken. Muskelskador i nacke/rygg, så vila står på schemat framöver. Stort tack till Josefine, mamma och Sebastian som hjälpte mig genom dagen. Fina ni❤